top of page
  • Yazarın fotoÄŸrafıikoncambalkon

Hayallerinizi Ä°nÅŸa Ediyoruz. REFERANSLARIMIZ 229 03 01

Güncelleme tarihi: 17 Eki 2020

VİCTORİA 2 EVLERİ WAFFLE ART CAFECONCEPT REKLAM TÜRK KAHVESİ ( Şubeleri )PİRİ PAŞA KAHVECİSİ ( Şubeleri )YOĞUN BAKIM CAFE ( Şubeleri )BROTHERS CAFE ( Şubeleri )KUBBE-İ HADRA CAFE (Şubeleri)AYVALIK TOST (Şubeleri )BOLU DAĞI MANGAL EVİ ( Şubeleri )NUR PASTAHANESİ ( Demre – Kaş )VANİLYA PASTAHANELERİ DONKİŞOT CAFE ( Şubeleri ) OBLO CAFE ( Şubeleri )MADO PASTAHANESİ ( Şubeleri )ALAÇATI PASTAHANESİ ( Teracity )öZPINARLAR TELFON CAFE ÖZPINARLAR A 101 MARKET (Çakıllar )KANTEEN CAFEMARİNA RESTAURANT ( Lara )BALIKÇI İRFAN 01 ADANA KEBAP TAYFUN BALIKÇILIK ( Mersin ) İREM KURUYEMİŞ ( Lara )KOKOYOKİ SUŞİ KRİSTAL OTEL RİXOS OTEL ( Kadriye )LARA WORLD OTEL REALİTY WORLD LARABİLEM HOTELFALCON HOTELHOLİDAY İN HOTEL YAŞAM HASTAHANELERİ VALİ KONAKLARI ( Antalya )TOKİ KONUTLARI ( Sütçüler )JANDARMA ( Antalya )AKDENİZ ÜNV. SOSYAL TESİSLERİ ALANYA ÖĞRETMEN EVİ SHELL PETROL ( Uncalı )PETROL OFİSİ ( Su İşleri )DÜNDAR VİLLALARI ( Kaş )MAVİ KENT SİTESİ ((ÖNCÜ SİTESİ))

((SENA APT KONYAALTI))






Katlanır Cam sistemini evlerinizin balkonlarını daha rahat ve konforlu kullanıma çevirmek için tercih edilir.Bu sistem sayesinde balkonlarınız oda konforuna dönüşür.İstenilen tarafa açılıp,toplanabilir.Açıldığında tam açıklığıda sağlayan bu sistemin temizliğide kolaydır. Kilitler sayesinde güvenlidir. Kolaylıkla stor ve diğer perde seçeneklerinizi kullanabilirsiniz .8 mm ve 10 mm kalınlığında seçenekleri bulunan bu sistem ;Şeffaf,Füme,Bronz,Yeşil,mavi, ve mavi cam rengi şeçenekleri ve profillerde geniş renk yelpazeside sunmaktadır. Profili 5 cm yüksekliğinde,4 cm eninde,2.5mm et kalınlığında, rulmanları çelik üzerine sert kağuçuk kaplamadır. Su oluklu bu sistemle mekanlarınıza su alma ihtimalini de sıfırlamaktadır.

Katlanır Cam sistemini evlerinizin balkonlarını daha rahat ve konforlu kullanıma çevirmek için tercih edilir.Ayrıca; Kış bahçesi, cafeler,Restaurantlar,Teraslarda da bu sistem tercih edilebilinir.Düz ,Yuvarlak,Köşeli mekanlara uygundur.Bu sistem sayesinde balkonlarınız oda konforuna dönüşür.İstenilen tarafa açılıp,toplanabilir.Açıldığında tam açıklığı da sağlayan bu sistemin temizliğide kolaydır.Kilitler sayesinde güvenlidir.Kolaylıkla stor ve diğer perde seçeneklerinizi kullanabilirsiniz . 8 mm ve 10 mm kalınlığında seçenekleri bulunan bu sistem Şeffaf,Füme,Bronz,Yeşil,mavi renk şeçenekleri ve profillerde geniş renk yelpazeside sunmaktadır.Ayrıca; bu sistemede ISICAMLI seçenekte sunulmaktadır.Profili 7 cm yüksekliğinde,5 cm eninde,3mm et kalınlığında, rulmanları çelik üzerine sert kağuçuk kaplamadır. Su oluklu bu sistemle mekanlarınıza su alma ihtimalinide sıfırlamaktadır.Yüksek katlarda ve Çok rüzgar alan cephelerde tercih edilir.



3 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page